Pappahverdag - en podkast fra Foreldrehverdag

I podkasten «Pappahverdag» møter du programleder Olav Svarstad Haugland i samtale med to andre pappaer.

Pappahverdag live under Arendalsuka 2019.
LIVE: Programleder Olav Svarstad Haugland (til venstre) hadde Håvard Sveberg som gjest da Pappahverdag spilte inn episode 12 live under Arendalsuka 2019. Du kan se hele liveinnspillingen på Facebook eller høre den i din foretrukne podkast-app.

  • Hør Pappahverdag på Itunes, Spotify eller din foretrukne podkast-tjeneste. 

I Pappahverdag møter du programleder Olav Svarstad Haugland i samtale med andre fedre om livet som pappa - på godt og vondt.

I de første seks episodene hadde han med seg Vegard Torvund Hansen og Håkon Bast Mossige. Alle tre med relativt små barn hjemme. I tillegg får vi høre noen gode råd fra psykolog Frode Thuen om de ulike temaene som tas opp.

Fra og med episode 7 har Olav med seg forskjellige gjester med barn i forskjellige aldre. Hver episode avsluttes med en samtale mellom Olav og psykolog Peder Kjøs, som kommer med noen gode råd rundt temaene som blir tatt opp i episoden.

Programleder:

Olav Svarstad Haugland (30)

Pappa til Sverre og Helle. Jobber til vanlig som komiker og radiovert.

Olav Svarstad Haugland

Hvordan er du som pappa?
– Jeg er på ingen måte en avslappet pappa. Jeg blir like redd hver gang babyen lager en lyd, og like glad når jeg finner ut at den bare vil ha pupp. Jeg er den i familien min sønn går til hvis han vil le. Det kan også være grunnen til at jeg ikke klarer å legge ham.

Din favoritt på barne-TV?
– Rent personlig synes jeg «Odd er et egg» er en vakker liten film, og alle julekalendere er helt toppen. Daniel Tiger er ikke min nabo.

Beste dad joke?
– «Åh, har du begynt å snuse? Nå ble jeg skruffa»

Publisert 21. august 2018
Oppdatert 23. juni 2020