Tid:
27 januar 2021 18:30 - 20:30
Sted:
Jørpeland
Adresse:
Torghuset, Rådhusgaten 5, Jørpeland

Åtte barn i Strand, Hjelmeland og Forsand trenger fosterhjem i sitt nærmiljø. Kom og hør hva disse barna trenger, og hva som skal til for å bli fosterhjem.

Du får nyttig informasjon fra oss i Fosterhjemstjenesten. Det kommer også en fostermor og et tidligere fosterbarn og forteller om sine erfaringer. Det blir god tid til å stille de spørsmål, og snakke med oss i pausen eller etter møtet.

Du binder deg ikke til noe ved å delta på infomøte.

Dette får du vite mer om:

  • Hvem er fosterbarna?
  • Hvorfor må barna flytte fra foreldrene sine?
  • Hvem kan bli fosterforeldre?
  • Hvordan blir du fosterforelder?
  • Hvem må du samarbeide med?
  • Økonomi og rettigheter
  • Kort om beredskapshjem og familiehjem
Vi følger FHI's anbefalinger om smittevern. Møtene vil bli holdt i lokaler der det er mulig å sitte med god avstand. Det er derfor skriftlig påmelding i forkant til dette informasjonsmøtet slik at vi vet hvor mange som kommer. Vi ber deg om å benytte påmeldingsskjemaet nedenfor. I tilfelle endringer i smittesituasjonen kan dette medføre til at informasjonsmøtet kan bli avlyst. Alle påmeldte deltakere vil i så tilfelle få informasjon om dette.  
 

Fosterhjemstjenesten i Stavanger arrangerer flere informasjonsmøter i løpet av året. Vi gir også informasjon til grupper, lag og organisasjoner. 

forsiden til Fosterhjemstjenesten i Stavanger finner du informasjon om kurs og opplæring, og om barn og unge fra hele Sør-Rogaland som venter på fosterhjem.

 

Ansvarlig for møtet:

Har du spørsmål om informasjonsmøtet så ta gjerne kontakt på e-post med solfrid.lilledal@bufetat.no , eller på telefon 466 19 694.

Påmelding til informasjonsmøte

Obligatoriske felter er merket med *.