Til tross for at Covid-19 satt en stopper for årets Arctic Race of Norway skal Bufetat, region nord, ut på veien i august. Vi skal være i Tromsø, Nordkjosbotn, Finnsnes og Harstad med vår #heierpådeg-bobil og lilla t-skjorter.

En viktig samfunnspartner

Siden 2015 har Bufetat, region nord deltatt i Arctic Race of Norway som sykkelrittets samfunnspartner.

- Vårt mål med samarbeidet med ARN er først og fremst å synliggjøre behovet for flere fosterhjem og rekruttere nye potensielle fosterforeldre, forklarer regiondirektør i Bufetat, region nord, Pål Christian Bergstrøm.

Bildet er tatt under familiefesten i Kabelvåg - ARN 2019

ARN og Bufetat, region nord. Bildet er tatt under familiefetsen i Kabelvåg i 2019

- Det er et viktig budskap Bufetat prøver å nå ut med, sier ArcticRace-direktør Knut-Eirik Dybdal. - Vi er veldig stolte av å ha Bufetat, region nord som vår samfunnspartner.

Holder tradisjonen i live

Tross det at sykkelrittet er utsatt til 20210, holder vi tradisjonen i live og vil være synlig med stand og langs ARN-løypa 4. – 6. august. Med vår rullende stand kjører vi mellom kommunene og deler ut matpakker, kaffe, t-skjorter og annet lilla utstyr. Vi har også invitert erfarne fosterforeldre, lokale idrettslag og andre aktører til å delta på standen.  Samtidig blir det også mulig for at de som vil, kan komme innom vår #heierpådeg-bobil og snakke med oss om fosterhjem.

Det er mange barn og ungdom som venter på å få komme i et fosterhjem. Hvert år trenger Bufetat, region nord å rekruttere 150 nye hjem. Målet med turneen i uke 32 er å nå ut til nye potensielle fosterforeldre, vekke interesse og engasjement for saken. Vi skal også gi en forsmak på folkefesten på neste års arrangement.

Kom og snakk med oss!

Dere kan finne oss:

  • Tirsdag 4. august: Tromsø, Balsfjord, Storfjord. Vi står med stand i Tromsø og i Nordkjosbotn
  • Onsdag 5. august: Senja, Målselv. Vi står med stand på torget på Finnsnes
  • Torsdag 6. august: Harstad og omegn. Vi står med stand på torget i Harstad.

Følg med på vår Facebook-side for oppdateringer https://www.facebook.com/FosterhjemNordNorge/