Tid:
06 mai 2021 18.00 - 22 juni 2021 20.00
Sted:
Tønsberg
Adresse:
Oseberg hotell og Anton Jenssensgate 2, inngang mot syd i samme bygg som Extra
Kursdager:
  • Torsdag 6.mai Kl. 18-20 - Anton Jenssens gate 2
  • Lørdag 8.mai Kl. 10-16 - teams
  • Torsdag 20.mai Kl. 18-20 - Anton Jenssens gate 2
  • Lørdag 12. juni Kl. 9-17 - Oseberg Hotell
  • Søndag 13.juni Kl. 9-17 - Oseberg Hotell
  • Tirsdag 15.juni Kl. 18-20 - teams
  • Torsdag 17.juni Kl. 18-20 - Anton Jenssens gate 2
  • Tirsdag 22.juni Kl. 18-20 - teams

Kursoppsettet kan bli endret på grunn av restriksjoner knyttet til korona.

Kurssamlingene avholdes på Oseberg hotell i Tønsberg. Familiesamling og spørretime avholdes i våre kontorlokaler i Anton Jenssens gate 2 i Tønsberg. Samlingene på teams er nettbasert.

For at du skal kunne vurdere om det å være fosterhjem er noe for deg tilbyr vi et opplæringsprogram. Denne grunnopplæringen heter PRIDE. Ønsker du å melde din interesse for opplæringsprogrammet hører vi gjerne fra deg.

Alle som vurderer å bli fosterforeldre får tilbud om å delta på opplæringsprogrammet PRIDE. Et av formålene med opplæringen er å gi deg mulighet til å vurdere om det er interessant for deg å bli fosterhjem. Opplæringen forbereder deg til å ta i mot fosterbarn.  

Målsettingen med opplæringen er å gi deg muligheten til å mestre oppgaven som fosterforelder og heve kompetansen din for å gi barn en trygg oppvekst. Opplæringen er uforpliktende og du velger selv dersom du vil avslutte prosessen før opplæringen er ferdig.

Opplæringsprogrammet er gratis. Bufetat dekker måltider og opphold i forbindelse med hotellsamlingene. Reisekostnader og parkering dekkes av den enkelte.

Meld interesse

Meld din interesse for opplæringsprogrammet i skjemaet nederst på siden så vil en av våre rådgivere ta kontakt med deg for å avtale en samtale om prosessen videre. Hvis tidspunkt for opplæringsprogrammet ikke passer, ta kontakt med oss for å se på andre muligheter. 

En forutsetning for å delta på opplæringsprogrammet er at du tilfredsstiller de generelle kravene for å bli godkjent som fosterforeldre. For å avklare dette må du også levere inn et egenpresentasjonsskjema som blir brukt i vårt arbeid med å vurdere deg som fosterforelder.

Kursledere

  • Andries van Rijnbach
  • En fosterforeldre

Mer informasjon

Har du spørsmål om opplæringen, send en e-post til andries.van.rijnback@bufetat.no eller ring henne på 466 17 809.

Meld din interesse for å delta på opplæringsprogrammet PRIDE

Obligatoriske felter er merket med *.

Velg et alternativ*