Tid:
21 oktober 2020 18.00 - 20.00
Sted:
Finnsnes
Adresse:
Bygården, Hans Karolius vei 6

Informasjonsmøtet er for deg som ønsker å vite mer om hva det vil si å være fosterhjem for et barn eller en ungdom. Du får nyttig informasjon og mulighet til å stille spørsmål. Møtet forplikter ikke. 

Vi følger anbefalinger fra FHI om smittevern og har behov for en oversikt over deltakere. Derfor ber vi om at du melder deg på på informasjonsmøtet via påmeldingsskjemaet nederst på nettsiden.

Vi oppfordrer alle til å holde avstand på minst 1 meter mellom personer som ikke er i samme husstand.

Er du i hjemmekarantene, isolasjon eller har symptomer på luftveisinfeksjon, vennligst hold deg hjemme. Du kan når som helst ta kontakt med oss i Fosterhjemstjenesten for en uforpliktende samtale om fosterhjem.

Du får nyttig informasjon og mulighet til å stille spørsmål. Du binder deg ikke til noe ved å delta på et informasjonsmøte.

Rådgivere fra Fosterhjemstjenesten i Tromsø orienterer om fosterhjemsarbeid og svarer på dine spørsmål om hva det innebærer å ta på seg en fosterhjemsoppgave. 

Dette får du vite mer om:

  • Hvem er fosterbarna?
  • Hvorfor må barna flytte fra foreldrene sine?
  • Hvem kan bli fosterforeldre?
  • Hvordan blir du fosterforelder?
  • Hvem må du samarbeide med?
  • Økonomi og rettigheter

I tillegg til de oppsatte informasjonsmøtene, holder Fosterhjemstjenesten også informasjonsmøte utfra dine ønsker, enten hjemme eller på kontoret. Vi gir også informasjon til grupper, lag og organisasjoner. 

Det vil hjelpe oss i planleggingen av møtet dersom vi vet omtrent hvor mange som kommer. Derfor ber vi deg om å melde deg på. Men det er også anledning til å møte opp dersom du ikke har rukket å melde deg på.

Ansvarlig for møtet

For mer informasjon, ta kontakt med Fosterhjemstjenesten i Tromsø på e-post fosterhjemstjenesten.i.tromso@bufetat.no, eller telefon 466 15 430.

Påmelding til informasjonsmøte

Obligatoriske felter er merket med *.