Tid:
01 november 2019 17.00 - 30 november 2019 18.00
Sted:
Scandic Stavanger Forus
Adresse:
Bjødnabeen, 4031 Stavanger

For at du skal kunne vurdere om det å være fosterhjem er noe for deg, tilbyr vi et opplæringsprogram. Ønsker du å melde din interesse for opplæringsprogrammet, hører vi gjerne fra deg.

Kursdager:

Første samling:

Fredag 1november  kl 17.00 til lørdag 2 november kl 18.00, hotellovernatting for alle deltakende familier.

Andre samling:

Fredag 29 november kl 09.00 - 18.00 og Lørdag 30 november kl 09.00 - 18.00. Overnatting for de som har minimum 1 times reisevei fra hjemmet til kursstedet.

Tredje samling:

Dato for familiesamling er onsdag 5 februar 2020. Dette er en kveldssamling fra kl 17.00 - 19.30. Dette er en kveldssamling fra kl 17.00 - 20.00. Familiesamlingen er for deltakere med hjemmeboende barn i alderen 6 - 14 år. Sted; Statens Hus, Lagårdsveien 44, 4010 Stavanger.

Hotellovernatting dekkes av fosterhjemtjenesten for deltakende familier første kurshelg. Andre kurshelg er det kun overnatting for de som bor 1 times reisevei unna kursstedet.

Alle som vurdere å bli fosterforeldre får tilbud om å delta på et opplæringsprogram. Denne grunnopplæringen heter PRIDE. Et av formålene med opplæringene er å gi deg mulighet til å vurdere om det er intressant for deg å bli fosterhjem. Opplæringen forbereder seg til å ta i mot fosterbarn.

Målsettingen med opplæringen er å gi deg muligheten til å mestre opgaven som fosterforelder og heve kompetansen din for å gi barn en trygg oppvekst. Opplæringen er uforpliktende og du velger selv dersom du vil avslutte prosessen etter opplæringen er ferdig.

Meld din interesse 

Meld din interesse for opplæringsprogrammet i skjemaet nederst på siden så vil en av våre rådgivere ta kontakt med deg for å avtale en samtale om prosessen videre. Hvis tidspunkt for opplæringsprogrammet ikke passer, ta kontakt med oss for å se på andre muligheter.

En forutsetning for å delta på opplæringsprogrammet er at du tilfredsstiller de generelle kravene for å bli godkjent som fosterforeldre. For å avklare dette må du også levere inn et egenpresentasjonsskjema som blir brukt i vårt arbeid med å vurdere deg som fosterforelder.

Parkering: Det er gratis parkering i hotellets garasjeanlegg. Innkjøring på hotellets bakside. Kommer dere før kl. 17.00 fredag må dere betale avgift frem til kl. 17.00. Er garasjen full er det gratis parkering ved Forus travbane.

Kursledere

Solveig Holta Vatne og Jorunn Hjelmtveit i fosterhjemtjenesten i Stavanger. 

Mer informasjon 

Har du spørsmål om opplæringen, ta kontakt med oss i fosterhjemstjenesten i Stavanger på e-post fosterhjem-stavanger@bufetat.no, eller ring 466 19 694.

Om ikke disse kursdatoene passer, så kommer det nye muligheter i løpet av kort tid. Se datoer for andre kurs på vår oversikt over kurs og informasjonsmøter.

Pride kurs P/6 2019 Oppstart 1.november

Obligatoriske felter er merket med *.

Velg et alternativ*