Tid:
04 oktober 2019 17.00 - 26 oktober 2019 18.00
Sted:
Scandic Stavanger Forus
Adresse:
Bjødnabeen, 4031 Stavanger

For at du skal kunne vurdere om det å være fosterhjem er noe for deg, tilbyr vi et opplæringsprogram. Ønsker du å melde din interesse for opplæringsprogrammet, hører vi gjerne fra deg.

Kursdager:

Første samling:
Fredag 4. oktober kl. 17.00 til lørdag 5. oktober kl. 18.00, hotellovernatting for alle deltakende familier.

Andre samling:
Fredag 25. oktober kl. 09.00 - 18.00 og Lørdag 26. oktober kl. 09.00 - 18.00, Overnatting for de som har minimum 60 minutter reisevei fra hjemmet til kursstedet.

Tredje samling:
Felles familiesamling for opplæringskursene P/4 og P/5 torsdag 17. oktober kl. 17.00 - 20.00. Familiesamlingen er for deltakere med hjemmeboende barn i alderen 6 - 14 år. Sted: Statens Hus, Lagårdsveien 44 4010 Stavanger.

Hotellovernatting dekkes av fosterhjemtjenesten for deltakende familier første kurshelg. Andre kurshelg er det kun overnatting for de som bor 60 minutter reisevei eller mer unna kursstedet.

Alle som vurderer å bli fosterforeldre får tilbud om å delta på et opplæringsprogram. Denne grunnopplæringen heter PRIDE. Et av formålene med opplæringen er å gi deg mulighet til å vurdere om det er interessant for deg å bli fosterhjem. Opplæringen forbereder deg til å ta i mot fosterbarn.

Målsettingen med opplæringen er å gi deg muligheten til å mestre oppgaven som fosterforelder og heve kompetansen din for å gi barn en trygg oppvekst. Opplæringen er uforpliktende og du velger selv dersom du vil avslutte prosessen etter opplæringen er ferdig.

Meld din interesse 

Meld din interesse for opplæringsprogrammet i skjemaet nederst på siden så vil en av våre rådgivere ta kontakt med deg for å avtale en samtale om prosessen videre. Hvis tidspunkt for opplæringsprogrammet ikke passer, ta kontakt med oss for å se på andre muligheter.

En forutsetning for å delta på opplæringsprogrammet er at du tilfredsstiller de generelle kravene for å bli godkjent som fosterforeldre. For å avklare dette må du også levere inn et egenpresentasjonsskjema som blir brukt i vårt arbeid med å vurdere deg som fosterforelder.

Parkering: Det er gratis parkering i hotellets garasjeanlegg. Innkjøring på hotellets bakside. Kommer dere før kl. 17.00 fredag må dere betale avgift frem til kl. 17.00. Er garasjen full er det gratis parkering ved Forus travbane.

Kursledere

Venke Kristin Tonheim og Mona Lund i fosterhjemtjenesten i Stavanger.

Mer informasjon

Har du spørsmål om opplæringen, ta kontakt med oss i fosterhjemstjenesten i Stavanger på e-post fosterhjem-stavanger@bufetat.no, eller ring 466 19 694.

Om ikke disse kursdatoene passer, så kommer det nye muligheter i løpet av kort tid. Se datoer for andre kurs på vår oversikt over kurs og informasjonsmøter.

Pride kurs P/5 2019. Oppstart 4. oktober

Obligatoriske felter er merket med *.

Velg et alternativ*