Tid:
08 februar 2020 09.00 - 19 april 2020 15.00
Sted:
Thon Hotell Harstad, Sjøgata 11, 9405 Harstad
Kursdager:
  • 08. – 09. februar
  • 14. – 15. mars
  • 18. – 19. april

Vi starter et nytt opplæringsprogram i februar som gir deg mulighet til å vurdere om det å være fosterhjem er noe for deg. Dette kurset er for potensielle fosterhjem i Sør-Troms, Ofoten, Lofoten og Vesterålen.

PRIDE grunnkurs i gjennomføres over 3 helger og varer i ca. 9 timer hver helg, pauser/måltider kommer utenom. 

Man må delta i alle samlinger. Kurset er uforpliktende, men alle som skal bli fosterforeldre må gjennomføre PRIDE-grunnopplæring. 

Hjemmebesøk

Før du/dere kan delta på PRIDE grunnopplæring vil vi fra Fosterhjemstjenesten komme på hjemmebesøk. Dette gjør vi for å kartlegge forventninger og rammer rundt det å være fosterhjem. 

Det er en forutsetning at du/dere deltar på alle  tre samlingene dersom dere ønsker å bli fosterforeldre. Kurset er gratis, og du får kursmateriell og bevertning. Familier som har lengre enn en times reisevei får dekket overnatting.

Dato for kurssamlingene

  • 08. – 09. februar
  • 14. – 15. mars
  • 18. – 19. april

Kontaktinformasjon

Vi trenger kontinuerlig nye fosterhjem. Dersom du/dere ønsker, eller vurderer å bli fosterhjem ønsker vi å komme i kontakt med deg og din familie snarest mulig. Vi gir deg gjerne mer informasjon slik at du/dere, sammen med oss, kan ta en beslutning om det  kan være aktuellt å begynne på et forberedende kurs. Ta kontakt enten via epost, telefon eller meld din interesse her på nettsiden.  

Kontakperson for kurset er

Interesse for PRIDE grunnkurs

Obligatoriske felter er merket med *.

Velg et alternativ*