Tid:
28 januar 2022 17:00 - 19 mars 2022 17:00
Sted:
Scandic Alexandra, Molde
Adresse:
Storgata 1-7, 6413 Molde
Kursdager:
  • 28.-29. januar
  • 18.-19.mars
  • Familiesamling: Dato ikke satt 

For at du skal kunne vurdere om det å være fosterhjem er noe for deg tilbyr vi et gratis opplæringsprogram. Ønsker du å melde din interesse for opplæringsprogrammet hører vi gjerne fra deg. 

Alle som vurderer å bli fosterforeldre får tilbud om å delta på et opplæringsprogram. Denne grunnopplæringen heter PRIDE.

Et av formålene med opplæringen er å gi deg mulighet til å vurdere om det er interessant for deg å bli fosterhjem. Opplæringen forbereder deg til å ta imot fosterbarn.

Målsettingen med opplæringen er å gi deg muligheten til å mestre oppgaven som fosterforelder og heve kompetansen din for å gi barn en trygg oppvekst.

Opplæringen er uforpliktende, og du velger selv dersom du vil avslutte prosessen før opplæringen er ferdig. 

Dette opplæringsprogrammet i Molde går over kun to helger, men vil bli fulgt opp med videreopplæring kombinert med hjemmebesøk etter at fosterbarnet har flyttet inn.

Meld interesse 

Meld din interesse for opplæringsprogrammet i skjemaet nederst på siden, så vil en av våre rådgivere ta kontakt med deg for å avtale en samtale om prosessen videre.

Kursledere: Anna M. Lossius og Hilde S. Skodje ved Fosterhjemstjenesten i Molde.

Hvis tidspunkt for opplæringsprogrammet ikke passer, ta kontakt med oss for å se på andre muligheter.   

En forutsetning for å delta på opplæringsprogrammet er at du tilfredsstiller de generelle kravene for å bli godkjent som fosterforeldre. For å avklare dette må du også levere inn et egenpresentasjonsskjema som blir brukt i vårt arbeid med å vurdere deg som fosterforelder.

Les mer om egenpresentasjonsskjema her.

Mer informasjon: 

Opplæringen går over flere samlinger. Bufetat dekker alle utgifter, inkludert opphold. Har du spørsmål om opplæringen, ta kontakt med oss.

Meld din interesse for å delta på opplæringsprogrammet PRIDE i Molde

Obligatoriske felter er merket med *.

Velg et alternativ*