Tid:
21 september 2019 10.00 - 22 september 2019 13.00
Sted:
Union Hotell i Geiranger

Årets fosterforeldresamling blir arrangert 21. og 22. september. Fosterhjemstjenesten i Ålesund og Molde inviterer fosterforeldre i Møre og Romsdal til Hotel Union Geiranger til to hyggelige og berikende dager.

Foredrag

Foredragsholder lørdag er psykologspesialist Vibeke Kjær. Hun vil ta oss med på en reise for å se på oss selv som omsorgspersoner. Hvordan våre egne tilknytningserfaringer påvirker oss og betydningen dette har for omsorg og egenomsorg. Hvordan vi alle utvikler strategier i våre tilknytningsrelasjoner og hvordan man påvirkes av stress og stressmestring.

Vibeke Kjær arbeider som privatpraktiserende psykolog, og er daglig leder i Kjær Psykologtjenester. Hun har erfaring som sakkyndig i omsorgssaker, veileder både til barneverntjenesten og fosterforeldre, og kjenner fosterhjemsfeltet godt. Hun kombinerer egne erfaringer, forener fag, teori og praksis med en snert av humor. Hun har vært foredragsholder på flere storsamlinger for fosterforeldre, med stor suksess.

Miniseminar

Søndag inviterer vi til ulike seminar. Varighet 1,5 time hver. Mer utfyllende informasjon om disse er sendt ut per e-post. Dere velger to av disse:

  1. Livet som fosterhjem. v/Ronny og Camilla Myrset 
  2. Bridge over Trouble Water v/psykolog Bjørn Åge Skingen, Bufetat 
  3. Barn og ungdom og den digitale hverdagen v/politibetjent Øyvind Vebenstad, Sunnmøre politidistrikt, og "digital pappa" til fire
  4. Samspill og samvær i et tilknytningsperspektiv v/psykolog Vibeke Kjær
  5. Egenomsorg og grunnvilkår v/psykolog Trude Hoff

Påmelding

Benytt skjemaet nedenfor for påmelding.

Det er viktig at følgende informasjon skrives inn i kommentarfeltet i påmeldingsskjemaet:

  • Hvilke 2 workshops dere ønsker å delta på
  • Om dere ønsker overnatting fra fredag til lørdag
  • Om dere ønsker lunsj søndag

Påmeldingsfrist er 2. september.

NB: Dersom dere må avbestille, må det skje senest 48 timer før oppstart, ellers vil dere bli belastet for oppholdsutgiftene.

Praktisk informasjon

Fosterhjemtjenesten dekker oppholdsutgiftene fra lørdag til søndag. De som ønsker å komme fredag, må betale dette selv. Prisen fra fredag til lørdag er kr 1390,- pr. person i standard doble rom inkludert middag fredag. 

Samlingen starter lørdag klokken 10 og avsluttes med lunsj søndag klokken 13.

Påmelding til fosterhjemssamling i Geiranger

Obligatoriske felter er merket med *.