En sosial og blid gutt som trenger et rolig fosterhjem.

Simon er en gutt med masse humor og energi. Han liker å være i aktivitet og sammen med venner. Han liker også friluftsliv – gjerne teltturer på sommeren, men også musikk og gaming.

Simon er glad i skolen, men strever noe, blant annet med lekser og impulskontroll. Han trenger hjelp til å utvikle sosiale ferdigheter.

Tidligere har Simon opplevd ting som gjør at han har vanskelig for å stole på voksne, og han bruker tid på å bli kjent i nye omgivelser. Han trenger hjelp til å sette ord på følelsene sine, og til å organisere dagen.

Hva slags fosterforeldre trenger Simon?

Simon trenger en fosterfamilie med trygge, rolige og forutsigbare voksne. Dere finner gjerne på ting på fritiden sammen med Simon, og har tid til å være sammen med hverandre i hverdagen.

Det er ønskelig at det er to voksne i fosterfamilien. Fordi Simon vil trenge mye omsorg og oppmerksomhet, bør det ikke være yngre barn i familien.

Simon ønsker å bo i nærhet til vennene sine, og gjerne på et rom med egen PC.

Han skal ha kontakt med søsken og biologisk familie, og det er viktig at dere som fosterhjem er støttende i dette samværet.

Som fosterhjem for Simon får dere:

Vil du vite mer?

Å være fosterhjem er en enestående mulighet til å skape trygge omgivelser for barn som trenger det. Ta kontakt med vår rådgiver i Fosterhjemstjenesten i Østfold på telefon 466 16 900 for mer informasjon.