Marit elsker dyr og gleder seg til å jobbe i dyrebutikk i sommer.

Hvem er jeg?

De voksne sier jeg er en blid og høflig jente som det er lett å like og bli glad i. Jeg liker noen ganger å være alene på rommet, og da kan jeg være litt stille. Ellers liker jeg kjøreturer, gå på tur, og noen ganger trener jeg hjemme. Jeg er innimellom med venner, og overnatter noen ganger hos venninner i helgene.

Jeg elsker dyr, og har fått meg sommerjobb i en dyrebutikk hvor jeg skal passe på, og stelle dyr. Hvis jeg trives, og de er fornøyd med meg, så ønsker jeg å jobbe der noen lørdager innimellom også for å tjene mine egne penger.

Til høsten begynner jeg på videregående. Jeg er flink til å møte opp på skolen. Men noen ganger er det litt vanskelig på grunn av jeg blir sliten, eller det er mange tanker i hodet. Likevel gjør jeg så godt jeg kan, og skolen skryter av meg.

Jeg er vant til å ta tog og buss selv, og er selvstendig i forhold til fritid og aktivitet.

Jeg trives sammen med voksne, men liker meg mest alene. Jeg er flink til å si fra om ting, og er den siste tiden blitt enda flinkere til å snakke om følelser.

Hva trenger jeg?

Jeg har blitt utsatt for fysisk og psykisk vold. Jeg ønsker meg voksne som er der for meg, og hjelper meg til å oppleve glede i hverdagen. Jeg trenger tålmodige voksne, som lytter til det jeg har å si, som er snille, som viser meg respekt, og som ikke blir så fort sinte. Jeg ønsker noen voksne som jeg kan ha kontakt med hele livet. Dersom de voksne reiser bort, og jeg er hjemme alene, så trenger jeg at de ringer meg og hører hvordan det går, så jeg slipper være redd.

Jeg ønsker aller mest å bo hos et par. Men dersom det finnes en enslig dame, så går det også fint. Siden jeg har vennene mine i Drammensområdet er det fint om de bor i nærheten der, og maks 1-2 timer unna, sånn at jeg kan ta tog eller buss for å møte dem.

Jeg ønsker helst å være det eneste barnet i familien. Men om det er noen eldre barn der, evt noen som har flytta ut, så går det fint.

Elsker alle dyr, og veldig koselig om de har en hund og en katt.

Som fosterhjem får dere

Ønsker du å vite mer?

Ta kontakt med Anne Guro Lunde på telefon 466 17 827 eller e-post anne.guro.lunde@bufetat.no

Ønsker du informasjon om veien til å bli en fosterfamilie?

Kontakt Frøydis Grindalen, 466 17 817 eller froydis.grindalen@bufetat.no