Tid:
23 september 2020 18.00 - 20.00
Sted:
Hotell Scandic Ørnen, Bergen
Adresse:
Lars Hilles gate 18, 5008 Bergen

Informasjonsmøte om hva det innebærer å være fosterhjem, og hvem som kan bli fosterforeldre.

Dersom du får symptomer på luftveisinfeksjon, kan du ikke komme på informasjonsmøtet. Ta kontakt med oss, så gir vi deg informasjonen du ønsker på annet vis. Vi tar gjerne en prat uten å møtes fysisk. Møtene vil bli holdt i lokaler der det er mulig å sitte med god avstand. Vi vil følge Folkehelseinstituttets anbefalinger for smittevern før, under og etter møtet.

Du får nyttig informasjon og mulighet til å stille spørsmål. Du binder deg ikke til noe ved å delta på et informasjonsmøte.

Rådgiver fra Fosterhjemstjenesten i Bergen orienterer om fosterhjemsarbeid og svarer på dine spørsmål om hva det innebærer å ta på seg en fosterhjemsoppgave. En fosterforelder og en som har bodd i fosterhjem vil også dele sine erfaringer med deg.

Dette får du vite mer om:

  • Hvem er fosterbarna?
  • Hvorfor må barna flytte fra foreldrene sine?
  • Hvem kan bli fosterforeldre?
  • Hvordan blir du fosterforelder?
  • Hvem må du samarbeide med?
  • Økonomi og rettigheter
  • Kort om beredskapshjem og familiehjem

Det avholdes flere informasjonsmøter i løpet av året i Bergen. 

I tillegg til de oppsatte informasjonsmøtene, holder Fosterhjemstjenesten også informasjonsmøte utfra dine ønsker, enten hjemme eller på kontoret. Vi gir også informasjon til grupper, lag og organisasjoner. 

Det vil hjelpe oss i planleggingen av møtet dersom vi vet omtrent hvor mange som kommer. Derfor ber vi deg om å melde deg på. Men det er også anledning til å møte opp dersom du ikke har rukket å melde deg på.

På forsiden til Fosterhjemstjenesten i Bergen kan du blant annet få informasjon om kurs og opplæring, og om barn og unge som venter på fosterhjem.

Møteplass:

Hotell Scandic Ørnen, Lars Hilles gate 18, 5008 Bergen.

Ansvarlig for møtet:

Rådgivere ved Fosterhjemstjenesten i Bergen. Ta kontakt på e-post fosterhjem-bergen.vest@bufetat.no, eller telefon 466 19 000 dersom du har spørsmål om informasjonsmøtet.

Påmelding til informasjonsmøte

Obligatoriske felter er merket med *.