En filosoferende og sjarmerende gutt som elsker å leke, liker å være ute i naturen og som gjerne hjelper til hjemme.

Trym er en sjarmerende og sosial gutt på 7 år. Han er glad i å leke, spesielt med biler og Lego, men kan også bare sitte og filosofere over dagen. Trym har en herlig fantasi og en helt egen evne til å leve seg inn i historier og lek. Han liker å dele fra leken og drar andre med seg på reiser i verdensrommet, eller inn i rollelek som politi og røvere.

Noe av det Trym liker aller best er å bli lest for, eller å lese selv. Spesielt har Folk og Røvere i Kardemommeby blitt en favoritt. Han er glad i å prate om dagen på sengekanten, men er også flink til å gi beskjed når han er lei.

Trym elsker å utfolde seg i naturen, blant annet liker han å gå på ski eller ake. På sommeren sier han ikke nei til å bade eller å dra på fisketur.

Han har ikke veldig mye erfaring med å leke med jevnaldrende, men så fort han får venner på besøk blomstrer han. Trym liker rutiner og han trives veldig godt nå som han har begynt på skolen.

Trym søker oppmerksomhet hos sine omsorgspersoner og kan gjerne spørre om bekreftelse på at de er glade i han og at han er trygg der han er.

Hvilket fosterhjem trenger Trym?

Trym trenger et rolig og stabilt fosterhjem med to omsorgspersoner, helst en fosterfar og en fostermor. Det bør helst ikke være andre hjemmeboende barn i fosterhjemmet.

Trym har behov for trygge og kjærlige fosterforeldre som klarer å se Trym og elske han for den han er.

Fosterhjemmet må ha tid til å følge opp Trym i forhold til skole og på andre sosiale arenaer. De må kunne legge til rette for fritidsaktiviteter og vennebesøk. Trym har ingen allergier mot dyr, så det kan gjerne være dyr i fosterhjemmet.

Fosterhjemmet må ha god samarbeidsevne og se verdien i et godt samarbeid med Tryms biologiske familie, da gutten skal ha samvær både med sine biologiske foreldre og søsken.

Det er vurdert som en nødvendighet at fosterhjemmet frikjøpes, og da over en lengre periode.

Som fosterhjem for Trym får dere

Lurer du på om dere er det rette fosterhjemmet for Trym?

Ta kontakt med rådgiver i Fosterhjemstjenesten i Akershus Camilla Karoline Falle på telefon 466 15 198.