En utadvendt og positiv jente som trenger et erfarent fosterhjem med mye omsorg, tålmodighet og støtte. 

Norah er en blid jente som smiler, tøyser og ler ofte. Hun er glad i å hjelpe til hjemme og blir gjerne med i butikken for å handle inn til dagens middag. Når maten skal lages stiller hun ofte opp som kjøkkenhjelp og prøvesmaker.

Norah har mange vonde opplevelser bak seg og har kjent på både ustabilitet, frykt og usikkerhet i oppveksten. Nå leter hun etter et trygt, omsorgsfullt og erfarent fosterhjem som kan hjelpe henne med å forstå, regulere og håndtere følelser og reaksjoner.

Norah kan innimellom være stille, forsiktig og ta liten plass. Samtidig er hun ikke fremmed for å også ta rollen som spilloppmakeren som gjør alt hun kan for å fange folks oppmerksomhet. Norah trenger derfor å flytte inn hos tydelige, men også tålmodige og omsorgsfulle fosterforeldre som klarer å se bak den skøyeraktige adferden. Fosterforeldre som evner å se at innerst inne er det bare en veldig usikker, redd og utrygg jente som mest av alt ønsker å finne sin rolle i hverdagen.

Norah trives veldig godt når hun kan være sammen med litt yngre barn. Her kan det lille barnet som bor inne i henne få plass og muligheten til å utfolde seg.

Norah beskrives av andre som en aktiv jente som gjerne blir med dersom det står noen spennende aktiviteter på planen. Hun er nysgjerrig og leken og ønsker seg nå et fosterhjem som kan veilede henne gjennom aktiviteter og legge til rette for positive erfaringer, mestring, utvikling og vekst.

Kan du være den positive endringen og stabiliteten i Norahs liv?

Hva slags fosterhjem trenger Norah?

Norah trenger et fosterhjem som ønsker å jobbe langsiktig og som ikke gir opp om noe ikke fungerer. Vi leter etter deg som er løsningsorientert, nysgjerrig og ønsker å gjøre en forskjell.

Hun trenger et fosterhjem som kan stå i både oppturer og nedturer, som drives videre av troen på at det nytter. Dere motiveres av vissheten om at nye, gode erfaringer og relasjoner, bidrar til vekst og utvikling. Det er derfor viktig at fosterforeldrene har et ønske om og tiden til å gjøre en forskjell for et sårbart barn som trenger det.

Norah trenger fosterforeldre som har muligheten til å være tett på og veilede henne i hverdagens utfordringer. Det vil være en fordel om dere som fosterforeldrene har kunnskap om traumebevist omsorg og at dere har erfaring og kunnskap om miljøterapeutiske virkemidler som kan bidra til å støtte hennes utvikling.

Norah har fine mennesker i livet, som har omsorg for og ønsker å følge Norah videre. De vil være en støtte for både Norah og dere som fosterforeldre. Fosterhjemmet må også kunne samarbeide tett med skole, barnevern og andre støtte-funksjoner.

Har du kunnskap, tålmodighet og ønsket om å gi Norah den stabiliteten, hjelpen og omsorgen hun så sårt trenger?

Som fosterhjem for Norah får dere:

Lurer du på om dere kan være det rette fosterhjemmet for Norah

Kontaktperson for Norah er rådgiver Laila Nereng Hafredal i Fosterhjemstjenesten Akershus. Ta kontakt med vår rådgiver på telefon 466 17 024 eller Fosterhjemstjenesten Akershus på e-post FT.Ost.Akershus@bufetat.no eller telefon 466 16 800.