"Jeg er en veldig snill, rolig og forsiktig person som ønsker meg et trygt og rolig hjem," sier Noah.

"På fritiden liker jeg å tegne, male, spille musikk, ri og chatte med venner på telefon. Skolefagene jeg liker best, og gjør det veldig bra i er historie og språk. Jeg snakker norsk, engelsk og russisk flytende.

Jeg opplever av og til panikkanfall. De går fortest over hvis jeg får være i fred. Anfallene forsterkes hvis noen kommer for nær meg.

Jeg ønsker meg et fosterhjem med trygge, rolige mennesker som kan gi meg den roen og tryggheten jeg trenger. Jeg setter pris på om dere er en familie som bruker humor og kan tulle med det meste. Dere kan ha flere barn, men da vil jeg at de skal være eldre enn meg. Om dere har dyr så er det bare fint.

Dere må kunne gi meg veiledning og påminnelser om ting jeg skal gjøre slik at jeg blir selvstendig. Jeg trives godt i eget selskap og trenger litt tid for meg selv.

Dere må ha takhøyde i forhold til kjønn og seksuell legning. Jeg er født jente, men føler meg som gutt. Det siste halve året har jeg ønsket å bli tiltalt med guttenavn.

Nå bor jeg i beredskapshjem. Tilbakemeldingen fra beredskapsmor er at jeg er snill som dagen er lang, krever lite, men trenger en dytt! Om jeg har guttenavn eller jentenavn betyr ingenting for dem i hverdagen. Det er jeg som må stå i de utfordringene som kommer da jeg velger å framstå som gutt i jentekropp.

Som fosterhjem for Noah får dere:

Lurer du på om dere kan være det rette fosterhjemmet for Noah?

Kontaktperson for Noah er Synne Blikom. Hun kan nås på telefon 466 15 529.