Tid:
14 november 2020 10.00 - 15 november 2020 15.00
Sted:
Gamlebyen Hotell, Fredrikstad
Adresse:
Voldportgaten 72, 1632 Gamle Fredrikstad
Kursdager:
  • Lørdag 14. november kl. 10.00 - 17.00
  • Søndag 15. november kl. 10.00 - 15.00

Er dere et par som ønsker å holde sammen og som har vært sammen lenge nok til å oppdage at det er noen konflikter dere ikke får løst?

Dette er et samlivskurs med vekt på å

  • styrke samholdet og hverdagskjærligheten.
  • få kunnskap om og trening i å mestre følelser.
  • lære hvordan gjentakende konflikter kan håndteres.

Kurset er basert på forskning på par som har holdt sammen livet ut, og på hvilke strategier som øker sjansen for at et forhold skal fungere.

Kurset inneholder teori og praktiske øvelser og trening i å gjenkjenne ømme punkter hos dere selv. Videre får dere øve på å ha trygge samtaler om fastlåste temaer og lære hvordan dere kan styrke hverdagskjærligheten.

I plenum vil dere få undervisning, og deltakerne jobber med øvelser parvis i enkeltrom. Det kreves ikke at dere deler noe privat i gruppen.

Hvem passer kurset for?

Kurset passer for alle par, uansett alder, legning eller etnisitet. Dere må ha et ønske å holde sammen. Par med barn prioriteres.

Kurset er gratis å delta på, men dere må selv dekke kost og losji.

Henvend dere direkte til Gamlebyen Hotell for overnatting, merk at det kan være få ledige rom ved hotellet. Overnattingen og mat på hotellet er ikke en del av kurset.

Påmelding skjer via skjemaet nedenfor. Det er få ledige plasser til kurset, og vi tar forbehold om at kurset kan være fullbooket.

Les mer om samlivskurs for par (bufferkurs).

Ønsker du mer informasjon?

Ta kontakt med Nedre Romerike Familievernkontor på telefon 466 16 830 eller send en e-post til familievernkontoret.nedre.romerike@bufetat.no.

Meld din interesse for å delta på helgekurset

Obligatoriske felter er merket med *.