Tid:
05 desember 2020 10.00 - 06 desember 2020 14.00
Sted:
Oscarsborg Hotell & Resort – Drøbak
Adresse:
Husvikveien, 1443 Oscarsborg
Kursdager:
  • Lørdag 5. desember kl. 10.00 - 17.00
  • Søndag 6. desember kl. 09.00 - 14.00

Dette kurset er dessverre fullt. Følg med på kursoversikten for å se kommende samlivskurs i regionen.

Er dere et par som ønsker å holde sammen og som har vært sammen lenge nok til å oppdage at det er noen konflikter dere ikke får løst?

Dette er et samlivskurs med vekt på å

  • styrke samholdet og hverdagskjærligheten.
  • få kunnskap om og trening i å mestre følelser.
  • lære hvordan gjentakende konflikter kan håndteres.

Kurset er basert på forskning på par som har holdt sammen livet ut, og på hvilke strategier som øker sjansen for at et forhold skal fungere.

Kurset inneholder teori og praktiske øvelser og trening i å gjenkjenne ømme punkter hos dere selv. Videre får dere øve på å ha trygge samtaler om fastlåste temaer og lære hvordan dere kan styrke hverdagskjærligheten.

I plenum vil dere få undervisning, og deltakerne jobber med øvelser parvis i enkeltrom. Det kreves ikke at dere deler noe privat i gruppen.

Kursholdere er Hege S. Larsen og Jon Ståle Haugerud.

Hvem passer kurset for?

Kurset passer for alle par, uansett alder, legning eller etnisitet. Dere må ha et ønske å holde sammen. Par med barn prioriteres.

Praktisk informasjon

Kurset er gratis å delta på, men dere må selv dekke kost og losji.

Kurset foregår på Oscarsborg Hotell & Resort, på Oscarsborg Festning i Drøbak. Man må reise med ferge for å komme til Oscarsborg. Se Forsvarets nettside for fergetider og -priser.

Overnatting er ikke inkludert i kurset, og må bestilles separat. Det er ikke obligatorisk å overnatte for å delta på kurset. Par trenger likevel et rom hvor de kan gjøre øvelser på begge kursdager.

Henvend dere direkte til Oscarsborg Hotell & Resort for å bestille rom, merk at det kan være få ledige rom ved hotellet. 

Påmelding skjer via skjemaet nedenfor. Det er få ledige plasser til kurset, og vi tar forbehold om at kurset kan være fullbooket.

Les mer om samlivskurs for par (bufferkurs).

Ønsker du mer informasjon?

Ta kontakt med Nedre Romerike Familievernkontor på telefon 466 16 830 eller send en e-post til familievernkontoret.nedre.romerike@bufetat.no.