Tid:
25 september 2019 13.00 - 03 juli 2020 13.00
Sted:
Familievernkontorets lokaler i Molde
Adresse:
Storgata 12 – 14, 3. etasje
Kursdager:

25. september kl. 13.00 - 16.00 Tema: Hva skaper varige parforhold?
11. oktober kl. 13.00 - 15.30 Tema: Følelser
4. november kl. 13.00 - 15.30 Tema: Konfliktdansen
27. november kl. 13.00 - 15.30 Tema: De varige forskjellene
18. desember kl. 13.00 - 15.30 Tema: Å komme på bølgelengde
Oppfølgingssamling 3. juni kl. 13.00 - 15.30

Bufferkurs for par er et samlivskurs spesielt beregnet på dere som har vært sammen lenge nok til å ha opplevd at de samme konfliktene har en tendens til å gjenta seg.

«Kurset har gitt en mulighet til å sette seg ned og snakke om, klare å sette    ord på en del av det som er vanskelig i hverdagen, ting vi har vært veldig lite flinke til å snakke om» - Tidligere kursdeltager

Mange par opplever at de har varige forskjeller som skaper utfordringer i forholdet. Gjennom Bufferkurset får deltakerne mulighet til å se de gjentatte konfliktene fra et annet perspektiv, og de får kjennskap til hvordan det er mulig å komme ut av fastlåstheten. Bufferkurset ønsker å lære par å bli allierte i en felles kamp mot konfliktene, ikke mot hverandre. Det er også et mål at deltakerne skal se det positive i forholdet og få tips om hvordan de kan få det bedre sammen.

Det er viktig at dere som deltar kan møte til alle kursdagene for å få kontinuitet og sammenheng i kurset. Kurset består av fem samlinger og en oppfølgingssamling etter et halvår.

Samlingene er opplagt som kurs, ikke gruppeterapi og man trenger ikke si noe i plenum. Kurset er variert med forelesninger, videosnutter og oppgaver som dere jobber med på egen hånd. Når parene skal snakke sammen og gjøre øvelser sitter hvert par i hvert sitt rom. Her finner du mer informasjon om Bufferkurs.

Det blir lett servering, samt kaffe og te.

Kursholdere

Kursholdere er Marin Lange og Halfdan Marøy.

Påmelding

Frist for påmelding er 18. september, benytt skjemaet nedenfor. Påmeldingen er bindende.

Kurset er gratis.

Påmelding til Bufferkurs i Molde, oppstart i september

Obligatoriske felter er merket med *.