Tid:
19 oktober 2019 10.00 - 20 oktober 2019 15.30
Sted:
Familievernkontorets lokaler i Kristiansund
Adresse:
Vågeveien 10, 2. etasje (på kaia)
Kursdager:

Lørdag 19. oktober kl. 10.00 – 16.00 og søndag 20. oktober kl. 10.30 – 15.30 

Bufferkurs for par er et samlivskurs spesielt beregnet på dere som har vært sammen lenge nok til å ha opplevd at de samme konfliktene har en tendens til å gjenta seg. 

Mange par opplever at de har varige forskjeller som skaper utfordringer i forholdet. Gjennom Bufferkurset får deltakerne mulighet til å se de gjentatte konfliktene fra et annet perspektiv, og de får kjennskap til hvordan det er mulig å komme ut av fastlåstheten. Bufferkurset ønsker å lære par å bli allierte i en felles kamp mot konfliktene, ikke mot hverandre. Det er også et mål at deltakerne skal se det positive i forholdet og få tips om hvordan de kan få det bedre sammen.

Kurset passer for alle par, uansett alder, legning eller etnisitet, men dere må ønske å holde sammen og ha levd sammen i flere år. 

Kurset legger vekt på:

  • styrking av samholdet og hverdagskjærligheten
  • trening i å mestre følelser
  • forståelse av konflikter og personlighetsforskjeller
  • læring av hvordan gjentakende konflikter kan håndteres  

Samlingen er lagt opp som kurs, ikke gruppeterapi, og man trenger ikke si noe i plenum. Når parene skal snakke sammen og gjøre øvelser sitter hvert par i hvert sitt rom. Her finner du mer informasjon om Bufferkurs. 

Kursholdere 

Kursholdere er Venil Harstad og Lars Meek Hansen. Ta kontakt med oss på e-post om dere har spørsmål om kurset.

Påmelding 

Benytt skjemaet nedenfor. Påmeldingen er bindende.

Ved stor pågang vil par med små barn bli prioritert, vi ber derfor om at dere informerer om antall barn og barnas alder i kommentarfeltet.

Praktisk informasjon

Lunsjpause fra 13.30 til 14.30 begge dager. Det legges opp til at deltagerne spiser lunsj «på byen» lørdag, mens det serveres lunsj søndag.

Deltakeravgift er kr. 200,- per par.

Påmelding til Bufferkurs i Kristiansund 19. – 20. oktober

Obligatoriske felter er merket med *.