Samlivskurs, sinnemestringskurs eller kurs for foreldre som har barn med nedsatt funksjonsevne? 

Se hele kursoversikten for familievernet i Region sør.

På dette familievernkontoret tilbyr vi også:

Fødselsforberedende kurs i samliv

Fødselsforberedende kurs i samliv er ett kurs for dere som venter barn. Underveis i kurset kommer vi fra familievernkontoret og snakker med dere om parforhold og samliv knyttet til det å bli foreldre.

Kurs for foreldre med barn med spesielle behov

Hva med oss? og Hva med meg? er kurs for foreldre som har barn med nedsatt funksjonsevne, fysiske eller psykiske vansker eller kronisk sykdom.

Samtalegruppe for barn som har opplevd samlivsbrudd

Når mamma og pappa ikke bor sammen lenger dukker det opp mange tanker og følelser. Da kan det være fint å snakke med andre barn som har opplevd det samme. Vi har en ny barnegruppe hver vår og høst.

Samlivskurs for par - Bufferkurs

Bufferkurs for par er et samlivskurs spesielt beregnet på dere som har vært sammen lenge nok til å ha opplevd at de samme konfliktene har en tendens til å gjenta seg.

Bryt voldsarven

Grenland familievernkontor tilbyr parkurs for foreldre der en eller begge selv har vokst opp med vold og utrygghet i sin familie.

Vi vet at det er mulig å bryte vonde sirkler. Gjennom å ta dette på alvor, vil du kunne forebygge at ditt barn får det slik du hadde det. Hos oss kan du jobbe med dette, sammen med 5-10 andre som har det som deg. Kurset er for deg som kanskje allerede har barn, dere som venter barn, og for dere som vurderer å få barn.