12. mai får vi ny adresse

Vi skal flytte til nye lokaler i Bergen 14. mai 2021. Adressen er: Motorhallen, Solheimsgaten 13, inngang B, ved bom til innkjørsel til p-plass. Det kan parkeres inne i bygningen(e).

Våre åpningstider vil være som tidligere. 

Familievernkontoret er åpent og tilgjengelig for alle, og du kan ringe oss for å få råd og veiledning eller timeavtale. Vi tilbyr samtaler på kontoret, på Teams og per telefon. Fysiske møter må avtales på forhånd. 

Viktig informasjon om smitteverntiltak:
Dersom du føler deg syk eller kan ha vært utsatt for smitte, skal du ikke møte opp på familievernkontoret. Ta kontakt med oss på telefon, så finner vi en løsning. Når du møter til avtale på familievernkontoret, ber vi om at du ankommer kort tid før din avtale, slik at vi unngår at flere blir sittende på venterommet samtidig. Følg ellers smittevernråd som gis av regjering og kommune.

Vårt kontor dekker kommunene Bergen kontoret dekker bydelene Fana, Ytrebygda, Loddefjord og Laksevåg, samt kommunene Askøy, Øygarden (tidligere Fjell, Sund og Øygarden kommune), Bjørnafjorden kommune (bestående av tidligere Os og Fusa kommuner), Modalen og Vaksdal. 

 

Dette kan vi hjelpe deg med: